20170901_115510.jpg

Ophold

This is the page description.

—  ophold på højgaarden —

 
 
20180920_135828.jpg

Frisk luft og smuk natur

Den Nordjyske natur er spektakulær på alle tider af året - om I trænger til at blive blæst igennem en efterårsdag ved Vesterhavet eller nyde en is i solen ved Svinkløv er vi et besøg værd. Højgaarden byder på hjertelige rammer, god mad og personlig service.

Morgenmad

Morgenmad

Vi byder på en stor morgenmadsbuffet med friskbagte boller, hjemmelavet rugbrød, lækkert pålæg, hjemmelavet syltetøj, røræg & bacon, spændende oste, pandekager og meget mere.


Morgenmaden er inkluderet i værelsespriserne.

20170621_113024.jpg

Madpakker

Det bedste ved området er naturen og hvad bedre end at kunne nyde en lækker madpakke under trækronerne eller med udsigt over Vesterhavet? Derfor giver vi mulighed for at kunne smøre en lækker madpakke om morgenen.

Tillæg: 45,00 kr.

Lækker Højgaarden Mad

Aftensmad

På Højgaarden gør vi os ikke i A’la Carte - til gengæld laver vi skøn og uformel mad med de råvarer vi har til rådighed. Når I bor hos os, fortæller I os om I spiser med til aften og så finder vi på noget lækkert til Jer.
Hvis I ikke er boende gæster er I også altid velkommen til at spise med når vi har gang i køkkenet - bare ring i forvejen så finder vi ud af det. Prisen for maden er oftest mellem 200-400,00 kr. pr. pers.

Værelse på den lange gang - Højgaarden

Priser

Højgaarden har 27 værelser. Værelserne er simple og hyggelige. Der er et lille tv på værelset og udsigt til have, gård og mark. Der er fri wifi alle vegne.

Enkeltværelse m. morgenmad fra 600,00 kr.

Dobbeltværelse m. morgenmad fra 750,00 kr.


Dit navn *
Dit navn