​Telefonnummer: 98 21 70 36

Ris a la mande

Ris a la mande - som min mor lavede den - Hotel Højgaarden

Opskriften på den, efter min mening, bedste Ris a la mande -

denne er nedarvet fra min kære mor Ellen Magrethe Olesen - en RIGTIG madmor :)

God fornøjelse

Kærlige julehilsner

Niels Olesen// Hotel Højgaarden

Se opskriften​

Du skal bruge:

  • ½ l. vand
  • 2½ l. mælk
  • 330 g. grødris
  • 12 spk. sukker
  • 1 spk. vaniliesukker
  • 1,5 l. Piskefløde
  • - Kirsebærsauce
  • 1 stk. hel (smuttet) mandel :)


Sådan gør du:

  • Kog først vand og ris godt sammen, derefter tilsætte mælk og koge videre - husk at røre og behandle den med respekt, opmærksomhed og kærlighed i denne fase til det bliver en fast risengrød.
  • Pisk fløden til lidt stiv flødeskum sammen med sukkeret og vanilie - sørg for at alt sukkeret er rørt ud fløden
  • Rør grød og piskefløden sammen - dette gøres bedst med hænderne - da du på denne måde kan mærke konsistens og sikre dig at grøden ikke klumper

Nu er der blot tilbage at servere den i den fineste skål - med lun kirsebærsauce til :)

- - - - - - - - -- - - HUSK HUSK HUSK at komme en mandel deri :)​

​Om os

Når vi siger Velkommen hjem mener vi det – om du er på kursus, forretnings-ophold eller en hyggelig ferie med din familie, er vores ypperste mål at I skal føle jer hjemme. Siden 1950'erne her vi dannet rammen for ophold og oplevelser af enhver art.​

Besøg os - Hotel Højgaarden

​Slettestrandvej 50, DK-9690 Fjerritslev

Tlf.: 20 62 71 06

E-mail: info@hojgaarden.dk