​Telefonnummer: 98 21 70 36

Juleanden a la Hotel Højaarden

Med denne opskrift vil vi gerne gør tilberedelsen af jeres juleand til en succes,

og det er en meget simpel opskrift at gå til - så god fornøjelse ! :)

Glædelig Jul Allesammen


Kærlig hilsen

Niels Olesen - Køkkenchef/indehaver - Hotel Højgaarden

Se opskriften​

Du skal bruge:
3000 g. And (underforstået at det er en HEL and) :)

500 g. Svesker - eller hvor mange der nu er plads til

Groft salt

Sådan gør du:
HUSK - under stegning skal der vand i bradepanden (ca. 2 cm)

  • Anden skyldes og renses
  • Fyld anden med svesker og drys med salt.
  • I ovnen med ryggen op i 1 time 160 grader,
  • herefter skal den hygge sig/hvile
  • derefter 2 timer med brystet op og salt på i 2 timer på 125 grader.
  • lad den hvile i en halv time

så er den med garanti mør

Nu er der kun tilbage at skære den ud, eller ryk den fra hinanden :)

God fornøjelse med Juleanden :)

​Om os

Når vi siger Velkommen hjem mener vi det – om du er på kursus, forretnings-ophold eller en hyggelig ferie med din familie, er vores ypperste mål at I skal føle jer hjemme. Siden 1950'erne her vi dannet rammen for ophold og oplevelser af enhver art.​

Besøg os - Hotel Højgaarden

​Slettestrandvej 50, DK-9690 Fjerritslev

Tlf.: 20 62 71 06

E-mail: info@hojgaarden.dk