​Telefonnummer: 98 21 70 36

Højgaardens Karrysuppe

Jeg ELSKER supper. Lige siden min mor lavede den ene klarede suppe efter den anden, har jeg altid synes at det var en område som der altid kunne skabes nyheder, og små mirakler i - blot ved at tilføje enkelte nye elementer havde man en ny ret.

En god karrysuppe er altid en dejlig ret at servere, specielt når man kan tilføje lækre skaldyr(Surf) hertil

super lækker suppe - klar til servering :)


KH. Niels Olesen

Se opskriften​

Højgaardens Karrysuppe med rejer
Tid: start en time før - men husk du kan aldrig give maden tid, eller kærlighed nok.

Ingredienser:

  • 250 g. rejer
  • Salt
  • Peber
  • 5 spsk. Karry
  • 1 dl olie
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 æbler
  • 10 dl hønsebouillon
  • ½ dåse hakkede tomater(disse kan med fordel laves selv)
  • 2,5 dl fløde
  • ½ ds. ferskner
  • 1 Rød peber
  • Evt. Kørvel eller Dild til pynt

Fremgangsmåde

Karry svitses i olien, og hakkede løg og hvidløg steges blanke heri.


Herefter tilsættes hønsebouillon, hakkede tomater samt hakkede æbler - dette koges i 30 minutter. 


Blend nu suppen


Tilsæt nu fløden og peberfrugten der er skåret i små tern, smag til med salt og peber.


Ferskner skæres i tynde skiver og tilsættes.


Nu skal suppen varmes godt igennem.


Ved servering ligges rejer i bunden af terrinen, og der hældes suppe over.


og pyntes af med frisk kørvel eller dild.

​Om os

Når vi siger Velkommen hjem mener vi det – om du er på kursus, forretnings-ophold eller en hyggelig ferie med din familie, er vores ypperste mål at I skal føle jer hjemme. Siden 1950'erne her vi dannet rammen for ophold og oplevelser af enhver art.​

Besøg os - Hotel Højgaarden

​Slettestrandvej 50, DK-9690 Fjerritslev

Tlf.: 20 62 71 06

E-mail: info@hojgaarden.dk