​Telefonnummer: 98 21 70 36

Området Han Herred​

Han Herred betegnes som landet mellem hav og fjord, og med dette menes et naturskabt rekreativt område. Den hvide strandbred med kystfiskernes både er et behageligt panorama mellem det blå hav og de maleriske klitter, mens den bugtende Limfjord er et eldorado for sejlsport på alle årstider. Havet og fjorden danner således de ydre rammer til en kombination af rekreative udfoldelser og naturoplevelser. Der er i Han Herred alle de begreber til stede, man normalt forbinder med en ferie, både under afslappede former og som et centralt udgangspunkt for udflugter til det nordlige Jylland.

Højgaarden er meget villig til, at arrangere outdoor arrangementer og events, med hjælp af vores forskellige samarbejdspartnere, som har specialiseret sig i bl.a. teambuilding og outdoor-events. Kontakt for mere information.​

Højgaarden

Højgaarden ligger på højre side, 500 m efter du har drejet fra mod Slettestrand i landsbyen Hjortdal. Fra Højgaardens høje beliggenhed er der panorama udsigt hele vejen rundt. "Hvornår har du sidst siddet en lun sommeraften på kærlighedsbænken med et glas rødvin, mens du betragter solnedgangen bag trætoppene i Svinkløv plantage!".

Svinkløv plantage

Skal simpelthen opleves. Enten som vandretur på de afmærkede ruter eller på en aftenridetur med en af vore hesteguider. I plantagen kan du udover den smukke og varierende natur også finde savværk, ørreddambrug, Slette Å og råvildt.

Svinklovene

Et højdedrag, skabt af fortidens kridt og kalkaflejringer rejser sig op i Jammerbugten med en enestående udsigt så langt øjet rækker.

Fosdalen

Mellem de høje klinter og skrænter ligger Fosdalen, hvor Vor Frue Kildes vand løber rislende gennem dybe og "eventyragtige" slugter.

Fjerritslev -en glad handelsby

Kun 9 km væk ligger den hyggelige handelsby Fjerritslev, som går for at være en vital og dynamisk by med et stort og spændende varesortiment. Her finder du udover Planetstien, Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum også Han Herred Naturcenter som tilbyder aktiviteter som du kan tage aktiv del i.

Gøttrup fiskepark

Fiskeparken er en af Danmarks største og kønneste "put and take" fiskeparker. I et stort område på 100.000 kvadratmeter ligger der en stor sø, omgivet af en smuk natur med skovpartier, engarealer og slugter, hvor man altid kan finde læ for blæst og regn.

Han herreds golfklub

18 huls golfbane i Fjerritslev. Du kan selvfølgelig bestille et golfophold på Højgaarden inkl. greenfee.

Fårup sommerland

Fårup Sommerland er historien om en drøm.
Drømmen blev realiseret i starten af 1970, hvor placeringen næsten var indlysende. Midt i det danske sommerlands ypperste natur – hav, klit, hede, skov – Valget faldt på Fårup mellem Saltum og Blokhus. Det var centralt placeret i forhold til de forhåbentlig mange gæster, der skulle besøge Fårup Sommerland fra det danske sommerland. Etableringen gik i gang i 1974 og 21. juni 1975 kunne man slå dørene op. Trampoliner, kanoer, heste, sandkasser – alt sammen til fri afbenyttelse, når man havde betalt entré. Naturen var en vigtig del af parken og gav også gæsterne en fornemmelse af skovtursatmosfære. (red., Fårup Sommerland)

​Om os

Når vi siger Velkommen hjem mener vi det – om du er på kursus, forretnings-ophold eller en hyggelig ferie med din familie, er vores ypperste mål at I skal føle jer hjemme. Siden 1950'erne her vi dannet rammen for ophold og oplevelser af enhver art.​

Besøg os - Hotel Højgaarden

​Slettestrandvej 50, DK-9690 Fjerritslev

Tlf.: 98 21 70 36

E-mail: info@hojgaarden.dk