​Telefonnummer: 98 21 70 36

Fester​

Hvis ovenstående ikke har inspireret jer til hvilken menu i kunne tænke jer -
så kig herunder hvor der er flere forslag til hvordan dine gæsters
smagsløg kan blive forkælet.

Forretter

Skal med høns i asparges

45,00,-​

Hønsesalat tilsmagt karry

Anrettet på ananasring, hertil smørristet hjertebrød​

45,00,-​

Rejecocktail​

45,00,-​

Krebsecoktail​

55,00,-​

Røget dyrekølle
Serveret med flødestuvet spinat

75,00,-​

Kold fiskesymfoni
Forskellige fisk anrettet på salat, serveret med cremefraiche dressing

75,00,-​

Oksekødsalat

Marineret oksekød og hjertesalat, serveret med husets dressing​

75,00,-​

Sesamstegt andebryst

med appelsinsalat og dressing​

75,00,-​

Råmarineret oksefilet

Tynde skiver af rå oksefilet anrettet med spæde salater og friskhøvlet parmasanost​

75,00,-​

Højgaardens fiskefad
Torsk og asparges i mayonaissedressing pyntet med rejer, kaviar og æg

65,00,-​

Fersk røget laks
på sprød salat med flødestuvet spinat

70,00,-​

Hovedretter

Gl. dags oksesteg
Serveres med bønner, hvide kartofler, skysauce samt surt og sødt

125,00,-

Flæskesteg med rødkål
Hertil hvide kartofler, skysauce, samt surt og sødt

115,00,-​

Kalvestegt som vildt
Serveret med bønner, waldorfsalat samt fløde vild sauce

145,00,-​

Rosastegt filet af oksetyndsteg
Hertil friske grønsager, pommes rissolles og sauce Bearnaise

145,00,-​

Glaseret skinke
med flødegratinerede kartofler og 2 slags grønsager

125,00,-​

Kalvefilet Calvados

Skiver af rosastegt kalvefilet, serveret med æbler pocheret i Calvados, smørsauterede ærter, pommes Dauphinoise og sauce Calvados​

155,00,-​

Indbagt oksemørbrad
Indbagt i spinat og butterdej serveres med sæsonens friske grønsager, pommes rissolès samt mild pebersauce og mixed salat

245,00,-​

​Faseret kalkun

Serveres med friske grønsager, champignonsauce samt hvide kartofler

155,00,-​

Kalveklump

Med peberrodssauce, årstidens grønsager og florunger​

125,00,-​

Helstegt Kalvefilet

Hertil pommes rissolles, friske grønsager samt nøddecreme sauce​

145,00,-​

Rosastegt andebryst

Serveret med råsyltede tranebær, sauterede bønner, pommes croquette og mild pebersauce​

155,00,-​

Stegt Unghanebryst
Med Rosa grapefrugt sauce og pom. Anna

135,00,-​

Kalvefilet smurt med friske krydderurter

Med pebersauce og pommmes Rissolles samt årstidens grønsager​

125,00,-​

Ovnbagt laks

Hertil smørdampet urter, asparges kartofler, samt safransauce​

145,00,-​

Rådyr ryg & kølle

Med årstidens grønsager, vildsauce samt hvide kartofler​

195,00,-​

Desserter

Højgaardens Isbar
Med flødeboller, guf, vafler m.m.

55,00,-

Rubinsteinerkage

75,00,-

Hjemmelavet is med friske frugter
Flødeis med chokolade - og nougat stykker

60,00,-

Nøddekurv med parfait og sorbet
Pyntet med friske frugter

75,00,-

Syltede figner
Serveret med pernod softice

60,00,-

En halv Melon
udhulet og fyldt med friske frugter serveret med softice

75,00,-

Dessert ta` selv bord ( min. 30 kuverter)

80,00,-

Panna cotta
Med bærcreme af årstidens bær

65,00,-

Højgaardens hjemmelavet islagkage med marcipanovertræk

65,00,-

Drikkevarer

Husets vin - rød/hvid

195,00,-

Natmad

Pålæg og ostebord

65,00,-

​Om os

Når vi siger Velkommen hjem mener vi det – om du er på kursus, forretnings-ophold eller en hyggelig ferie med din familie, er vores ypperste mål at I skal føle jer hjemme. Siden 1950'erne her vi dannet rammen for ophold og oplevelser af enhver art.​

Besøg os - Hotel Højgaarden

​Slettestrandvej 50, DK-9690 Fjerritslev

Tlf.: 20 62 71 06

E-mail: info@hojgaarden.dk