​Telefonnummer: 98 21 70 36

Fester​

Her er lidt inspiration til hvilke retter der kunne serveres, blot vil vi sige at det kun er fantasien som sætter grænser :)

Forretter

Skal med høns i asparges

Hønsesalat tilsmagt karry

Anrettet på ananasring, hertil smørristet hjertebrød​

Rejecocktail​

Krebsecoktail​

Røget dyrekølle
Serveret med flødestuvet spinat

Kold fiskesymfoni
Forskellige fisk anrettet på salat, serveret med cremefraiche dressing

Oksekødsalat

Marineret oksekød og hjertesalat, serveret med husets dressing​

Sesamstegt andebryst

med appelsinsalat og dressing​

Råmarineret oksefilet

Tynde skiver af rå oksefilet anrettet med spæde salater og friskhøvlet parmasanost​

Højgaardens fiskefad
Torsk og asparges i mayonaissedressing pyntet med rejer, kaviar og æg

Fersk røget laks
på sprød salat med flødestuvet spinat

Hovedretter

Gl. dags oksesteg
Serveres med bønner, hvide kartofler, skysauce samt surt og sødt

Flæskesteg med rødkål
Hertil hvide kartofler, skysauce, samt surt og sødt

Kalvestegt som vildt
Serveret med bønner, waldorfsalat samt fløde vild sauce

Rosastegt filet af oksetyndsteg
Hertil friske grønsager, pommes rissolles og sauce Bearnaise

Glaseret skinke
med flødegratinerede kartofler og 2 slags grønsager

Kalvefilet Calvados

Skiver af rosastegt kalvefilet, serveret med æbler pocheret i Calvados, smørsauterede ærter, pommes Dauphinoise og sauce Calvados​

Indbagt oksemørbrad
Indbagt i spinat og butterdej serveres med sæsonens friske grønsager, pommes rissolès samt mild pebersauce og mixed salat

​Faseret kalkun

Serveres med friske grønsager, champignonsauce samt hvide kartofler

Kalveklump

Med peberrodssauce, årstidens grønsager og florunger​

Helstegt Kalvefilet

Hertil pommes rissolles, friske grønsager samt nøddecreme sauce​

Rosastegt andebryst

Serveret med råsyltede tranebær, sauterede bønner, pommes croquette og mild pebersauce​

Stegt Unghanebryst
Med Rosa grapefrugt sauce og pom. Anna

Kalvefilet smurt med friske krydderurter

Med pebersauce og pommmes Rissolles samt årstidens grønsager​

Ovnbagt laks

Hertil smørdampet urter, asparges kartofler, samt safransauce​

Rådyr ryg & kølle

Med årstidens grønsager, vildsauce samt hvide kartofler​

Desserter

Højgaardens Isbar
Med flødeboller, guf, vafler m.m.

Rubinsteinerkage

Hjemmelavet is med friske frugter
Flødeis med chokolade - og nougat stykker

Nøddekurv med parfait og sorbet
Pyntet med friske frugter

Syltede figner
Serveret med pernod softice

En halv Melon
udhulet og fyldt med friske frugter serveret med softice

Dessert ta` selv bord ( min. 30 kuverter)

Panna cotta
Med bærcreme af årstidens bær

Højgaardens hjemmelavet islagkage med marcipanovertræk

Drikkevarer

Husets vin - rød/hvid

Natmad

Pålæg og ostebord

​Om os

Når vi siger Velkommen hjem mener vi det – om du er på kursus, forretnings-ophold eller en hyggelig ferie med din familie, er vores ypperste mål at I skal føle jer hjemme. Siden 1950'erne her vi dannet rammen for ophold og oplevelser af enhver art.​

Besøg os - Hotel Højgaarden

​Slettestrandvej 50, DK-9690 Fjerritslev

Tlf.: 98 21 70 36

E-mail: info@hojgaarden.dk