​Telefonnummer: 98 21 70 36

​Ferieophold på Højgaarden​

Ferieophold på Højgaarden har siden 1950 dannet rammen om familiens sommerferie. Atmosfæren fra den over 100-årige gammel hovedbygning når hurtigt ind i sjæl og sind på dig og din familie. Omgivet af den unikke og særprægede natur er det svært ikke at overgive sig til Højgaardens ideelle beliggenhed lige op ad Svinkløv plantage og den brede strand ved Vesterhavet. Højgaardens køkken med friske råvarer er vort hjertebarn. Her ligger vi vægt på kvalitet og dansk tradition.

Vi sørger hver dag for, at du får en sund og alsidig morgenmad med bl.a. hjemmebagt rugbrød og morgenboller. Bagefter kan du smøre dig en frokostmadpakke, så du har mulighed for at tage til stranden eller besøge en af de mange seværdigheder og attraktioner der findes i Han Herred/Nordjylland. Når du igen vender hjem om aften står det friske salatbord og de varme eller lune retter klar på middagsbordet - lettere og mere afstressende kan det næsten ikke blive.

Den anden weekend i juli afholdes den årlige byfest i Slettestrand. Byfesten som strækker sig over flere dage afsluttes om søndagen med Nordjyllands største ringridning konkurrence, med optog af rytterne anført af en Pigegarde, inden det hele går løs. Konkurrencen er det helt store tilløbsstykke, som hvert år trækker ca. 1000 publikummer fra nær og fjern. Priserne er pr. person, inkl. bad og toilet. Halvpension med selvsmurt frokostmadpakke.​

Prisliste

Barn 2-10 år

350,00 DKK pr. døgn

Voksen inkl. halvpension og madpakker

700,00 DKK pr. døgn

NB! Børn fra 0-2 år er gratis.

Golfophold

I samarbejde med golfklubber rundt om i egnen tilbyder vi weekend/ferieophold inkl. greenfee. Ankomst lørdag til brunch fra kl. 9.00 Greenfee hele lørdagen 3 retters middag Overnatning i værelse med bad og toilet Stor morgenbuffet Green fee hele søndag.

Vi samarbejder med: 

- Jammerbugtens Golfklub 

- Blokhus Golfklub

- Øland Golfklub

- Aabybro Golfklub

- Løgstør Golfklub

Prisliste:
Pr. voksen: 1495,- DKK

Pr. barn under 10 år: 549,- DKK​

​Om os

Når vi siger Velkommen hjem mener vi det – om du er på kursus, forretnings-ophold eller en hyggelig ferie med din familie, er vores ypperste mål at I skal føle jer hjemme. Siden 1950'erne her vi dannet rammen for ophold og oplevelser af enhver art.​

Besøg os - Hotel Højgaarden

​Slettestrandvej 50, DK-9690 Fjerritslev

Tlf.: 98 21 70 36

E-mail: info@hojgaarden.dk